Markedsføre veldedighet på internett

En av de mest populære måtene å markedsføre seg på er gjennom Internett i dag. Over hele verden er det neste 5 mrd. som har internettilgang, og Norge er et av de landene i verden med mest utbygd nettverk. Det er naivt å tro at ikke Internett kan ha en god innvirkning på publisitet.

Som regel ser man nettbutikker og online kasino gå viralt på Internett, når de bruker mange teknikker for å nå ut til alle. Bruk at sosiale medier er en nøkkelfaktor for suksess. Men man må ha en god hjemmeside også. Dette er noe veldedige organisasjoner også må ta inn over seg.

Bruk av sosiale media

Sosiale media er der de fleste av oss oppholder oss gjennom store deler av dagen. Det er ikke ved å lese avisa eller gå gjennom reklame på TV. Det er like viktig å markedsføre seg på Snapchat som Pinterest og Twitter, Facebook og Instagram er intet unntak. Man må altså legge ned en god del arbeid for å bli synlig. En ekspert på Google eller Bing er også viktig.

Bruk av hjemmeside

Med en tilpasset side på for eksempel Facebook, vil man kunne sende lesere direkte til hjemmesiden. Dette er genialt, fordi da får kunden mer informasjon om organisasjonen, butikken eller bloggen. Hjemmesiden kan være et grunnlag for masse nyttig informasjon og ha betalingsløsninger for donasjoner og støtte. Send ut nyhetsbrev slik at de som legger igjen e-post vil få nyttig informasjon direkte i boksen.

Se for eksempel på www.storspillerbonus.com, dette er en nettside som handler om spill. Her vil man få en bonus når man lager en konto. Storspiller har blant markedets beste bonuser, derfor er det viktig å få dette fram med en lenke.

Bruk av lenker

Bruk av lenker er smart. Lesere vil tendere til å trykke på lenker de har mulighet til å trykke på. Lenker kan ta lesere inn til nye sider med masse spennende informasjon, eller andre nettsider som for eksempel har en nyhetssak, en side for medlemskap eller lignende. Poenget er å bruke alle virkemidler som fins i boka. Lenker kan føre direkte til et produkt eller til andre sider, og kalles enten dybdelenker eller hyperlenker. Det å markedsføre andre kan gi oppmerksomhet og i beste fall kan man tjene direkte på det.

Bruk anerkjent webdesigner eller programmerer

Ved å bruke en spesialist vil man komme raskere til et godt resultat. For å få flere til å gi penger til gode formål, jobb for menneskerettigheter og likeverd, er det viktig å gjøre de riktige tingene rett. Slike grunnprinsipper innenfor logistikk er alltid viktig for å nå fram. Markedet er stort, men det er også mange aktører der. Bruk tiden fornuftig slik at man får mulighet til å hjelpe andre som trenger det.